Team coaching

Wanneer je met Meerwaardemakers aan de slag gaat met je team, gaan we op verschillende niveaus aan het werk. Namelijk:

1)wie ben jij als individu

2)hoe werk je in een team

3)hoe draag jij bij aan het behalen van gezamenlijke teamdoelstellingen.

Elk teamlid krijgt zijn eigen leerplan, we zijn immers niet allemaal hetzelfde, gelukkig maar!

Nadat je weet wie je bent en wat jouw bijdrage is in het team, gaan we kijken naar de verschillen onderling, zodat julllie elkaar beter leren kennen. De verschillen in het team, worden omgezet naar wat is ieder zijn kracht in het team.

Wij gebruiken hiervoor indien gewenstnverschillende wetenschappelijk testen zoals MindSonar en MBTI. Daarnaast gebruiken wij ook methodes vanuit het hoofd naar het hart, door het inzetten van o.a. Boksen, Paarden coaching etc.

Het einddoel is om een beter zelf- en teambeeld te krijgen. Door beter zelfinzicht ben je in staat een verandering bij jezelf, bij anderen of bij je team te realiseren.

Bel ons en we maken een aanpak op maat voor u 

Team coaching

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marcia Richardson-Dusseldorp

Herken je dit?

Herken je je in onderstaande punten? Dan is deze training echt iets voor jou! Met deze training zorgen we ervoor dat we je in een dag klaarstomen en je kennis verhogen binnen Team coaching

 • Je wilt als team elkaar beter leren kennen en begrijpen
 • Je wilt helderheid krijgen in jullie teamdoelen
 • Je wil als individu/team betere aansluiting krijgen met de omgeving
 • Je wilt als team met elkaar praten niet over elkaar
 • Je wilt als team betere communicatie en openheid
 • Je wilt als team de motivatie verhogen of weerstand verlagen
 • Je wilt als team duidelijke rolverdeling en verantwoordelijkheden
 • Je wilt heldere werkprocessen en instructies
 • Je wilt kennis en competenties vergroten binnen het team

“Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkdagen veel effectiever werden en de teams onderling veel beter samenwerkten!”

Wat kun je verwachten van de training?

 • Handvaten hoe kan je beter samenwerken
 • Inzicht in je eigen talenten en valkuilen
 • Elkaar beter leren kennen en begrijpen
 • Communicatie vaardigheden
 • Individueel leerplan
 • Teamdoel incl. eerste acties
 • Een leuke dag met je collega’s

De training in cijfers

minimaal

+0%

verlaging kosten per consultancy traject

meer dan

0

procesoptimalisaties gerealiseerd

meer dan

0

mensen getraind

ruim

0

klanten geholpen

Vraagstukken die we in de training behandelen:

Heb je het te druk?

Veel ondernemers hebben het te druk. De agenda zit vol en door de waan van de dag komen ze niet toe aan de écht belangrijke zaken. Welke richting wil ik op? Wat zijn mijn doelen en hoe bereik ik die? Welke keuzes moet ik maken? Hierdoor blijven ze in een kringetje ronddraaien en uiteindelijk verandert er niets.

Vicieuze cirkel doorbreken

Meerwaarde Makers helpt je die vicieuze cirkel te doorbreken. Samen stappen we even uit de ratrace, zodat we helderheid kunnen scheppen in je doelen, je ambities en je mogelijkheden. We vertalen je dromen in concrete actieplannen en begeleiden en ondersteunen je bij de uitvoering daarvan.

Een team vol talent

Je organisatie barst van het talent – maar komt dat wel tot uiting? Pas wanneer al je medewerkers in hun kracht staan en het team elkaars talenten kent, kan er optimaal samengewerkt worden. Teamcoaching geeft inzicht in persoonlijke verschillen en helpt om een gezamenlijk doel te bereiken. De ene keer gebruiken we Bokscoaching om een team te ontwikkelen, de andere keer zetten we Mindsonar in om denkpatronen in kaart te brengen. Maatwerk dus – met gegarandeerd resultaat.

Minder stress, meer plezier

Als business coach weten wij wat er nodig is om een verandering in gang te zetten. We houden je een spiegel voor en laten je zien wat jij niet ziet. We richten het systeem van je organisatie anders in, van strategie tot implementatie op de werkvloer, zodat je kunt groeien als persoon én als ondernemer. Je leert effectiever werken, met minder stress en meer plezier. Met meer focus naar krachtige resultaten. En het mooie is: die resultaten zie je snel en zijn blijvend.

Geinteresseerd in deze training?

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze training, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met je op. We werken altijd toe naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Menu