De Slimmer Methode

"Niet in je bedrijf, maar aan je bedrijf werken"

Slimmer werken met meer effect

Om je business, jezelf en je medewerkers te laten groeien is het niet per se nodig om harder te werken. Hard werken, dat doe je immers al. Meerwaarde Makers gelooft juist in slimmer werken. En simpeler. Met meer focus en met meer plezier. Zo kun je zonder extra werkdruk en zonder stress doorgroeien naar het volgende niveau.

Niet ín je bedrijf maar áán je bedrijf werken, dat is de oplossing in deze coronacrisis

Basis

€595,-

per jaar of €60,- per maand

Online programma SLIMMER:
Strategie, Impact, Leiderschap, Medewerker, Marketing, Effectiviteit en Resultaat

24/7 Toegang tot 7 modules

Meer dan 50 templates

Voorbeelden en opdrachten

Toegang besloten facebookgroep

Standaard

€995,-

per 6 maanden

Alles wat in het basispakket zit inclusief intervisie bijeenkomsten(minimaal 6) met gelijkgestemde ondernemers

EXTRA op basis:

6 intervisiemomenten

Elke week vragen kunnen stellen

Netwerken

Leren van andere ondernemers

Premium

€1.595,-

per 6 maanden

Dit is het Standaard pakket inclusief 6 x 1 op 1 coaching met een van de Meerwaarde Makers consultant.

EXTRA op basis en standaard:

5 x 1 op 1 coaching

Eigen coach/consultant voor vragen

Coaching op persoonlijke ontwikkeling

Mogelijkheid tot MasterMind groep

Meer focus | Meer impact | Meer groei

U bent ondernemer in het MKB, u bent nu zoekende of u heeft/had een florerend bedrijf maar u vraagt zich nu toch af: ‘Waar zijn we met z’n allen in beland?’

Uiteraard hebben we het hier over de crisis rondom het coronavirus. Niemand weet hoe lang deze situatie gaat duren! Onze Business & Mindset Booster bestaat uit verschillende online modules die helpen deze uitdaging/ problematiek rondom uw onderneming in kaart te brengen en biedt daarnaast actief handvatten om de huidige crisis het hoofd te bieden. Daarnaast bieden wij online en offline coaching en door het organiseren van intervisies, is het ook mogelijk ondernemers met elkaar in contact te brengen. Samen sterk, juist nu!

Kortom tijd voor een Business & Mindset boost

Zakelijke groei en persoonlijke groei verbinden, dat is waar wij in geloven. Wij kijken naar de kansen van je bedrijf en focussen ook op persoonlijk leiderschap. Door die twee te verbinden bereik je een duurzame verandering. We brengen de strategische doelen en daarbij behorende talenten van jou en/of je team in kaart en coachen jullie naar een gezamenlijk eindresultaat. Zo kun je succesvol groeien naar je next level.

Zakelijke groei en persoonlijke groei verbinden, dat is waar wij in geloven. Wij kijken naar de kansen van je bedrijf en focussen ook op persoonlijk leiderschap. Door die twee te verbinden bereik je een duurzame verandering. We brengen de strategische doelen en daarbij behorende talenten van jou en/of je team in kaart en coachen jullie naar een gezamenlijk eindresultaat. Zo kun je succesvol groeien naar je next level.

Met persoonlijke aandacht zetten wij samen met jou en je team de stap naar verbetering. En: we zorgen dat je het daarna zélf kunt. Dat leidt tot nieuwe ontwikkelingen, nieuwe inzichten en nieuwe successen. Hierdoor wordt je als ondernemer wendbaar en kan je snel inspelen op veranderende marktsituaties.

Minder verspilling, tevreden klanten, lagere kosten, hogere kwaliteit, minder fouten en meer werkplezier: wie wil dat nou niet?

Slimmermodel

Je hoeft niet per se harder te werken om je bedrijf te laten groeien, maar wel slimmer. Dat is de kern van het Slimmermodel. In zeven overzichtelijke stappen helpt dit model je te groeien en meerwaarde toe te voegen aan alle waardes van je bedrijf. Het model zet drie waardes centraal: medewerkerswaarde, klantwaarde en financiële waarde. Wij focussen op de medewerkerswaarde en de klantwaarde, want wanneer je die verbetert volgt de financiële waarde vanzelf. Hoe we dat doen? Door processen beter in te richten, door operationeel te sturen en door houding en gedrag te veranderen. Niet tijdelijk, maar duurzaam.

Slimmermodel

Het online Slimmermodel (ontwikkeld door Meerwaarde | Makers) leert je welke acties nodig zijn om de kern waardes in je bedrijf te beïnvloeden. Het Slimmermodel maakt de afzonderlijke stappen inzichtelijk en helpt je nieuwe inzichten direct in praktijk te brengen. Zo ontdek je hoe je zelf weer aan de knoppen kunt draaien om meerwaarde toe te voegen aan jouw bedrijf en voor je klanten en medewerkers.

Onze online-trainingen zijn modulair opgebouwd: je kunt instappen op basis van wat je nodig hebt. Alle modules maken deel uit van ons uitgekiende systeem. Geen losse flodders dus, maar opgebouwd vanuit en verankerd in het Meerwaarde Makers gedachtegoed. Gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemers.

Groeien als bedrijf | Groeien als persoon

Werkwijze E-learning

Het E-learning programma is modulair opgebouwd. In elke module werk je zowel aan je bedrijf als aan jezelf. Je kiest de modules die op jouw bedrijf of situatie van toepassing zijn. Elke module bestaat uit theoretische verdieping rondom een thema, informatieve video’s, een business model canvas dat je zelf invult en een werkboek met relevante opdrachten. Je bekijkt en verbetert het complete proces, van strategie tot implementatie. Waar nodig bieden wij aanvullende coaching.

E-learning is flexibel en afwisselend. Ontwikkel jezelf op je eigen tempo, in je eigen tijd. Al onze e-learnings zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en gecertificeerd door Cardiff. Zo weet je zeker dat jouw training de juiste kwaliteit heeft.

Ontmoet je ons liever face to face? Ook dat kan. Wij kunnen door onze ervaring op alle niveaus instappen. Samen bepalen we wat de beste route is en passen we het leerpad naar behoefte aan.

Klaar om te groeien? Zet dan vandaag nog de eerste stap

Menu