Onze werkwijze

Je hoeft niet per se harder te werken om je bedrijf te laten groeien, maar wel slimmer. Dat is de kern van het Slimmermodel. In zeven overzichtelijke stappen helpt dit model je te groeien en meerwaarde toe te voegen aan alle waardes van de Value Profit Chain.

Het Value Profit Chain

Het Value Profit Chain model zet drie waardes centraal: medewerkerswaarde, klantwaarde en financiële waarde. Wij focussen op de medewerkerswaarde en de klantwaarde, want wanneer je die verbetert volgt de financiële waarde vanzelf. Hoe we dat doen? Door processen beter in te richten, door operationeel te sturen en door houding en gedrag te veranderen. Niet tijdelijk, maar duurzaam.

Slimmermodel

Het Slimmermodel (ontwikkeld door Meerwaarde | Makers) leert je welke acties nodig zijn om de waardes in de Value Profit Chain te beïnvloeden. Het Slimmermodel maakt de afzonderlijke stappen inzichtelijk en helpt je nieuwe inzichten direct in praktijk te brengen. Zo ontdek je hoe je zelf aan de knoppen kunt draaien om meerwaarde toe te voegen aan jouw bedrijf.

Ga je harder werken? Of juist

Smart-IT

Slimmer werken betekent ook: geen onnodige en tijdrovende handelingen doen. Routinematige administratieve taken zoals het samenvoegen van gegevens uit verschillende systemen, het verwerken van bestellingen, het opstellen van facturen of het maken van rapportages kun je ook overlaten aan een virtuele medewerker. Meerwaarde Makers zet hiervoor Robotics Process Automation (RPA) in. Hierdoor worden processen efficiënter en effectiever en kunnen je medewerkers zich focussen op wat echt belangrijk is: meer waarde creëren voor je organisatie. Smart-IT is de toekomst!

Persoonlijk leiderschap

Wij geloven dat je niet alleen aan je business moet werken, maar ook aan persoonlijk leiderschap. Je bent immers zelf het leidend voorwerp in je eigen business. Je kunt alle processen optimaal inrichten, maar als jij en/of je medewerkers geen visie en daadkracht laten zien, ga je je doelen niet bereiken. Alleen door zakelijk en persoonlijke groei te verbinden, kom je verder.

Systeem

Onze trainingen zijn modulair opgebouwd: je kunt instappen op basis van wat je nodig hebt. Alle modules maken deel uit van ons uitgekiende systeem. Geen losse flodders dus, maar opgebouwd vanuit en verankerd in het Meerwaarde Makers gedachtegoed.

Het is ons doel om onszelf overbodig te maken.

Leid jezelf

Je ontwikkelt en versterkt jouw persoonlijke leiderschap.

Leid je organisatie

Je kunt je de opgedane kennis en inzichten direct toepassen in je bedrijf.

Leid de ander

Je coacht zelf je medewerkers: zo ontstaat een zelflerende organisatie.

Combinatie van online en offline

Meerwaarde | Makers biedt een combinatie van online en offline leren en coaching. In het online programma is de theorie van het Slimmermodel volledig uitgewerkt. Je hebt dus de keuze om de training volledig online te doen en de praktijkervaring en opdrachten digitaal in te sturen. Online coaching is hierbij ook mogelijk. Ontmoet je ons liever face to face? Ook dat kan. Wij kunnen door onze ervaring op alle niveaus instappen. Samen bepalen we wat de beste route is en passen we het leerpad naar behoefte aan. Indien gewenst kunnen we ook ondersteunen bij het implementeren van de opgedane kennis en inzichten.

Klaar om te groeien? Zet dan vandaag nog de eerste stap

E-learning

Leren waar en wanneer het uit komt. Lees meer over onze E-learning mogelijkheden.

Trainingen

Leid jezelf. Leid anderen. Leid de organisatie.
Lees meer over Lean, Six Sigma, Leiderschap
of bekijk onze Agenda.

Consultancy

Lees meer over onze consultancy ervaring of
analyseer je organisatie met de lean quickscan.

Menu