Smart-IT

Smart-IT

Slimmer werken betekent ook: geen onnodige en tijdrovende handelingen doen. Routinematige administratieve taken zoals het samenvoegen van gegevens uit verschillende systemen, het verwerken van bestellingen, het opstellen van facturen of het maken van rapportages kun je ook overlaten aan een virtuele medewerker. Meerwaarde Makers zet hiervoor Robotics Process Automation (RPA) in. Hierdoor worden processen efficiënter en effectiever en kunnen je medewerkers zich focussen op wat echt belangrijk is: meer waarde creëren voor je organisatie. Smart-IT is de toekomst!

Ga je harder werken? Of

Voeg Meerwaarde toe aan uw organisatie met Robotics Process Automation (RPA)

Herken je dit in je bedrijf; één of meerdere administratieve taken die vaak voorkomen, tijdsintensief zijn en die geen specialistische kennis nodig heeft. Ze worden op de automatische piloot uitgevoerd. Kortom ze zijn routinematig en de uitdaging in deze taken is ver te zoeken.

Medewerkers hebben dagelijks op hun werk te maken met deze tijdrovende handelingen, zoals bijvoorbeeld het schakelen tussen ERP en CRMsystemen, verschillende databases én excellijsten, maken van rapportages of om data van het ene systeem naar het andere te krijgen.

Robotic Process Automation (RPA), maakt het werk eenvoudiger en beter. De robots nemen handmatige taken over waar mensen een hekel aan hebben; ze nemen veel belastende taken zonder problemen over. We noemen ze ook de virtuele medewerker.

Met RPA kunt u een digitaal personeelsbestand creëren (virtuele medewerker) dat in staat is om volledige processen af te handelen, van het verwerken van een bestelling tot het opstellen van de uiteindelijke factuur en het registeren van de inkomende betalingen. Hieronder valt ook het samenvoegen van gegevens uit verschillende systemen, het maken van eenvoudige berekeningen, rapportages en het verifiëren van gegevens en het aanbrengen van correcties – 24 uur per dag, 7 dagen per week

Kortom RPA zorgt ervoor dat deze tijdrovende en repetitieve werkzaamheden geautomatiseerd worden. Hierdoor worden processen efficiënter en effectiever en kunnen u en uw medewerkers zich focussen op wat echt belangrijk is: meer waarde creëren voor uw organisatie. Door te stoppen met tijdrovende en repetitieve werkzaamheden houdt u immers meer tijd over voor de klant.

Voordelen RPA

Hoge kwaliteit
Lagere kosten
Snellere doorlooptijd
Standaardiseren
Minder fouten
No waste of talent

De inzet van RPA is dus altijd aanvullend in jouw organisatie, het neemt je werk niet over maar het helpt je meer tijd voor zaken te creëren die waarde toevoegen in je werk en jouw organisatie.

Een goed project begint met een goed gesprek

E-learning

Leren waar en wanneer het uit komt. Lees meer over onze E-learning mogelijkheden.

Trainingen

Leid jezelf. Leid anderen. Leid de organisatie.
Lees meer over Lean, Six Sigma, Leiderschap
of bekijk onze Agenda.

Consultancy

Lees meer over onze consultancy ervaring of
analyseer je organisatie met de lean quickscan.

Menu