Ervaringen

Wat anderen over ons vertellen

Ik veel mogen leren van Marcia. Marcia is zelf één en al lean. Waar ik het meeste respect voor heb is de eigenschap dat Marcia alle vragen stelt om tot de kern van het probleem te komen. Hoe gevoelig de vragen kunnen liggen of hoe technisch complex het onderwerp ook kan lijken. In combinatie met altijd een kwalitatief goede voorbereiding en goed stakeholder management is geen onderwerp te moeilijk.

Remco te Ronde

Business Consultant / Lean navigator bij Raet

Werken met Marcia is een plezier. Terug naar de kern en een proces analyseren tot de grondoorzaak, dat is haar kern. Samen met stakeholders weet ze organisaties in beweging te krijgen, en een goede basis van Lean in dagelijkse praktijk of proces in te bouwen met oog voor het menselijk kapitaal

Marco Winkel

HR Director Visma | Raet, People Engagement

Brigitte is een gedreven lean consultant en coach. Door de juistevragen te stellen komt ze snel tot ‘de kern’ en weet vervolgensmet haar pragmatische aanpak verandering te brengen. Scherpen direct op de inhoud en met oog voor het team en de collega’som haar heen.

Inge Diepenhorst

Director BPO Services Visma | Raet, Empowering

Brigitte heeft een enorme drive om zaken beter te maken. Ze komt snel tot de kern van zaken, analyseert grondoorzaken en haar ‘procesmatige kijk’ op zaken helpt om complexe problematiek eenvoudig te maken. Haar pragmatische insteek, service gerichte instelling en no-nonsense manier van communiceren, maakt dat je snel weet wat je aan Brigitte hebt.

Natasja Beekhuizen

VP Change & Transformation

Klaar om te groeien? Zet dan vandaag nog de eerste stap

E-learning

Leren waar en wanneer het uit komt. Lees meer over onze E-learning mogelijkheden.

Trainingen

Leid jezelf. Leid anderen. Leid de organisatie.
Lees meer over Lean, Six Sigma, Leiderschap
of bekijk onze Agenda.

Consultancy

Lees meer over onze consultancy ervaring of
analyseer je organisatie met de lean quickscan.

Menu