Lean Yellowbelt

In deze training leer je de kracht van Lean zien en kan je aantal tool inzetten in je eigen proces. Na deze training ben je bekent met de basisprincipes van Lean. Je kunt de meest gebruikte tools effectief toepassen en hebt hiermee uitgebreid geoefend. Je herkent verspilling en bent in staat deze weg te nemen. Je weet wat de basis principes zijn van Lean. Ook ken je hierna de “filosofie” van Lean.

Een Lean Yellowbelt kan als teamlid deelnemen aan Lean of Six Sigma projecten.

Deze Lean Yellowbelt (introductie) training raden wij aan, aan iedereen die de basis Lean wil leren. Deze training is zeer geschikt voor medewerkers en leidinggevende die willen ontdekken welk potentieel er is.

Na deze training weet je of Lean wat voor jou is om daarna te kunnen starten met de Lean Greenbelt opleiding of de online e-learning Lean Greenbelt.

Deze opleiding is LCS gecertificeerd

Lean Yellowbelt

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marcia Richardson-Dusseldorp

Herken je dit?

Herken je je in onderstaande punten? Dan is deze training echt iets voor jou! Met deze training zorgen we ervoor dat we je in een dag klaarstomen en je kennis verhogen binnen Lean Yellowbelt

 • Je wilt groeien met je bedrijf/team maar je weet niet hoe
 • Je wilt meer tijd voor ontwikkelen/leren
 • Je wilt zo effectief en efficiënt mogelijk werken
 • Je wilt een betere balans in werk en privé
 • Je wilt een duidelijk proces kunnen definiëren
 • Je wilt verspillingen kunnen elimineren
 • Je wilt continu verbeteren

“Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkdagen veel effectiever werden en de teams onderling veel beter samenwerkten!”

Wat kun je verwachten van de training?

 • Introductie Lean (Lean principes, Waarde voor de klant, Waarde stroom, verspillingen herkennen, Continu verbeteren)
 • Lean in de praktijk – voorbeelden
 • Lean simulatie: leerzaam Lean spel (u past de techniek in de praktijk toe en realiseert een echte verbetering)
 • Lean Leiderschap (u bepaalt zelf een strategie voor duurzame verandering)

De training in cijfers

minimaal

+0%

verlaging kosten per consultancy traject

meer dan

0

procesoptimalisaties gerealiseerd

meer dan

0

mensen getraind

ruim

0

klanten geholpen

Vraagstukken die we in de training behandelen:

Heb je het te druk?

Veel ondernemers hebben het te druk. De agenda zit vol en door de waan van de dag komen ze niet toe aan de écht belangrijke zaken. Welke richting wil ik op? Wat zijn mijn doelen en hoe bereik ik die? Welke keuzes moet ik maken? Hierdoor blijven ze in een kringetje ronddraaien en uiteindelijk verandert er niets.

Vicieuze cirkel doorbreken

Meerwaarde Makers helpt je die vicieuze cirkel te doorbreken. Samen stappen we even uit de ratrace, zodat we helderheid kunnen scheppen in je doelen, je ambities en je mogelijkheden. We vertalen je dromen in concrete actieplannen en begeleiden en ondersteunen je bij de uitvoering daarvan.

Een team vol talent

Je organisatie barst van het talent – maar komt dat wel tot uiting? Pas wanneer al je medewerkers in hun kracht staan en het team elkaars talenten kent, kan er optimaal samengewerkt worden. Teamcoaching geeft inzicht in persoonlijke verschillen en helpt om een gezamenlijk doel te bereiken. De ene keer gebruiken we Bokscoaching om een team te ontwikkelen, de andere keer zetten we Mindsonar in om denkpatronen in kaart te brengen. Maatwerk dus – met gegarandeerd resultaat.

Minder stress, meer plezier

Als business coach weten wij wat er nodig is om een verandering in gang te zetten. We houden je een spiegel voor en laten je zien wat jij niet ziet. We richten het systeem van je organisatie anders in, van strategie tot implementatie op de werkvloer, zodat je kunt groeien als persoon én als ondernemer. Je leert effectiever werken, met minder stress en meer plezier. Met meer focus naar krachtige resultaten. En het mooie is: die resultaten zie je snel en zijn blijvend.

Geinteresseerd in deze training?

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze training, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met je op. We werken altijd toe naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Menu