Lean Greenbelt

In deze opleiding ontwikkel je jezelf als Lean veranderaar. Je kan Lean theorie direct vertalen naar een concreet plan voor jouw organisatie. Ook weet je hoe je de verandering bij de collega’s aanpakt. Na deze opleiding ben je bekent met alle Lean tools en weet je welke tool je voor wat in kan zetten. Ook lever je concrete resultaten gedurende de opleiding door het uitvoeren van een Lean project tijdens de opleiding. Na deze opleiding heb je minimaal je investering van deze opleiding terugverdient de praktijk laat zien dat dit resultaat vele malen hoger is dan de opleidingskosten.

Een Lean Greenbelt kan een verandering doorvoeren en een Lean project leiden voor Lean projecten. Een Lean Greenbelt volgt de Lean DAMIC gecombineerd met verandermanagement en leiderschap voor een duurzame verandering.

Na deze opleiding kun je starten met de Lean Blackbelt opleiding.

Deze opleiding is LCS gecertificeerd

Lean Greenbelt

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marcia Richardson-Dusseldorp

Herken je dit?

Herken je je in onderstaande punten? Dan is deze training echt iets voor jou! Met deze training zorgen we ervoor dat we je in een dag klaarstomen en je kennis verhogen binnen Lean Greenbelt

  • Je wilt jezelf ontwikkelen als Lean veranderaar, projectleider of trainer
  • Je wilt leren hoe je Lean filosofie direct kan vertalen naar een concreet plan voor jouw organisatie.
  • Je wilt inzicht krijgen in je persoonlijke effectiviteit
  • Je wilt zo effectief en efficiënt mogelijk werken door de Root Cause weg te halen
  • Je wilt continu verbeteren door Lean gecombineerd met verandermanagement en leiderschap voor een duurzame verandering

“Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkdagen veel effectiever werden en de teams onderling veel beter samenwerkten!”

Wat kun je verwachten van de training?

  • Veranderkundige skills, o.a. Teamrollen, Teamvorming, Stakeholderanalyse, Feedbacktraining, Communicatieniveaus en Facilitering
  • Het Lean Leiderschapsmodel: Dit is onze unieke aanpak om een duurzame verandering in uw organisatie te realiseren
  • 12 stappen DMAIC Define: Van strategie naar projecten (Hoshin Kanri) en A3 Measure: SIPOC, Eenvoudig meetplan maken  Analyse: Proces analyse met verschillende oorzaak-analysetechnieken, o.a. Value   stream mapping en 8 vormen van verspillingen Improve: Lean oplossingstechnieken, o.a. Push/Pull, 5 S, Kaizen en Oplossingsvalidatie Control: Gestandaardiseerd

De training in cijfers

minimaal

+0%

verlaging kosten per consultancy traject

meer dan

0

procesoptimalisaties gerealiseerd

meer dan

0

mensen getraind

ruim

0

klanten geholpen

Vraagstukken die we in de training behandelen:

Heb je het te druk?

Veel ondernemers hebben het te druk. De agenda zit vol en door de waan van de dag komen ze niet toe aan de écht belangrijke zaken. Welke richting wil ik op? Wat zijn mijn doelen en hoe bereik ik die? Welke keuzes moet ik maken? Hierdoor blijven ze in een kringetje ronddraaien en uiteindelijk verandert er niets.

Vicieuze cirkel doorbreken

Meerwaarde Makers helpt je die vicieuze cirkel te doorbreken. Samen stappen we even uit de ratrace, zodat we helderheid kunnen scheppen in je doelen, je ambities en je mogelijkheden. We vertalen je dromen in concrete actieplannen en begeleiden en ondersteunen je bij de uitvoering daarvan.

Een team vol talent

Je organisatie barst van het talent – maar komt dat wel tot uiting? Pas wanneer al je medewerkers in hun kracht staan en het team elkaars talenten kent, kan er optimaal samengewerkt worden. Teamcoaching geeft inzicht in persoonlijke verschillen en helpt om een gezamenlijk doel te bereiken. De ene keer gebruiken we Bokscoaching om een team te ontwikkelen, de andere keer zetten we Mindsonar in om denkpatronen in kaart te brengen. Maatwerk dus – met gegarandeerd resultaat.

Minder stress, meer plezier

Als business coach weten wij wat er nodig is om een verandering in gang te zetten. We houden je een spiegel voor en laten je zien wat jij niet ziet. We richten het systeem van je organisatie anders in, van strategie tot implementatie op de werkvloer, zodat je kunt groeien als persoon én als ondernemer. Je leert effectiever werken, met minder stress en meer plezier. Met meer focus naar krachtige resultaten. En het mooie is: die resultaten zie je snel en zijn blijvend.

Geinteresseerd in deze training?

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze training, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met je op. We werken altijd toe naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Menu