Communicatie

In deze interactieve (online) training gaan we aan de slag met communicatievaardigheden die het verschil maken in je werk. Leer gesprekken te voeren waarbij jij echt in verbinding bent met de ander. De training leert je gesprekstechnieken en luistervaardigheden. We laten je zien door inzicht wat jouw bijdrage is tijdens een gesprek.

Na deze training kan je effectiever gesprekken voeren. Ook leer je welke soorten vragen er zijn en hoe je kunt doorvragen om te komen tot de kernoorzaak, zeker wanneer het spannend wordt. Goed kunnen communiceren draagt bij aan zowel plezier als resultaat in je werk. Ben je vaak in gesprek met mensen dan is deze training een must, leer na 1 dag al het verschil te maken in je gesprekken.

Meld je aan

Communicatie

Heeft u vragen over deze training of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Marcia Richardson-Dusseldorp

Herken je dit?

Herken je je in onderstaande punten? Dan is deze training echt iets voor jou! Met deze training zorgen we ervoor dat we je in een dag klaarstomen en je kennis verhogen binnen Communicatie

 • Je wilt jouw rol als gesprekspartner/leider optimaal inzetten
 • Je wilt inzicht krijgen in jouw stijl van communiceren
 • Je wilt je communicatie verbeteren op kritische momenten
 • Je wilt leren aansluiten bij je gesprekpartner om zo effectiever te communiceren
 • Je wilt leren hoe je non verbaal communiceert
 • Je wilt leren wat goed luisteren oplevert
 • Je wilt leren hoe je ‘echt’ verbinding maakt

“Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werkdagen veel effectiever werden en de teams onderling veel beter samenwerkten!”

Wat kun je verwachten van de training?

 • Gespreksvaardigheden vergroten
 • Luisteren en samenvatten
 • Doorvragen naar waar het echt om gaat
 • Verbinding maken met jezelf en de ander
 • Inzicht krijgen in je eigen verbale en non-verbale communicatie
 • Oefeningen met toepassen van de technieken

De training in cijfers

minimaal

+0%

verlaging kosten per consultancy traject

meer dan

0

procesoptimalisaties gerealiseerd

meer dan

0

mensen getraind

ruim

0

klanten geholpen

Vraagstukken die we in de training behandelen:

Heb je het te druk?

Veel ondernemers hebben het te druk. De agenda zit vol en door de waan van de dag komen ze niet toe aan de écht belangrijke zaken. Welke richting wil ik op? Wat zijn mijn doelen en hoe bereik ik die? Welke keuzes moet ik maken? Hierdoor blijven ze in een kringetje ronddraaien en uiteindelijk verandert er niets.

Vicieuze cirkel doorbreken

Meerwaarde Makers helpt je die vicieuze cirkel te doorbreken. Samen stappen we even uit de ratrace, zodat we helderheid kunnen scheppen in je doelen, je ambities en je mogelijkheden. We vertalen je dromen in concrete actieplannen en begeleiden en ondersteunen je bij de uitvoering daarvan.

Een team vol talent

Je organisatie barst van het talent – maar komt dat wel tot uiting? Pas wanneer al je medewerkers in hun kracht staan en het team elkaars talenten kent, kan er optimaal samengewerkt worden. Teamcoaching geeft inzicht in persoonlijke verschillen en helpt om een gezamenlijk doel te bereiken. De ene keer gebruiken we Bokscoaching om een team te ontwikkelen, de andere keer zetten we Mindsonar in om denkpatronen in kaart te brengen. Maatwerk dus – met gegarandeerd resultaat.

Minder stress, meer plezier

Als business coach weten wij wat er nodig is om een verandering in gang te zetten. We houden je een spiegel voor en laten je zien wat jij niet ziet. We richten het systeem van je organisatie anders in, van strategie tot implementatie op de werkvloer, zodat je kunt groeien als persoon én als ondernemer. Je leert effectiever werken, met minder stress en meer plezier. Met meer focus naar krachtige resultaten. En het mooie is: die resultaten zie je snel en zijn blijvend.

Geinteresseerd in deze training?

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze training, wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met je op. We werken altijd toe naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Menu